De Surinaamse speelfilm ‘Wiren The Movie’ is geselecteerd om vertoond te worden op het Nederlands Film Festival (NFF) dat van 27 september tot 5 oktober in Utrecht wordt gehouden. Dit onthulde regisseur Ivan Tai-Apin dinsdagmorgen bij de morningshow de Ontbijt Radio van Radio 10. ‘Wiren The Movie’ wordt op 1 oktober op het festival vertoond.

Het verhaal van ‘Wiren The Movie’ handelt over het leven van een Hindoestaanse jongen uit het district Nickerie, die doof geboren is. Hij wilt echter niet bij de pakken neerzitten maar verder in het leven gaan. Daarbij zal hij zeker obstakels tegen komen. ‘Wiren The Movie’ ging op 10 december 2018, Internationale Dag van de Rechten van de Mens, in première in TBL Cinemas in Suriname.

Het Nederlands Film Festival is een filmfestival dat sinds 1981 jaarlijks plaatsvindt in Utrecht en vertoont een divers filmaanbod: korte en lange films, arthouse- en mainstreamfilms, speelfilms, documentaires en animatiefilms. Het festival programmeert ook honderden filmvertoningen, maar ook discussiebijeenkomsten, masterclasses, besloten conferenties en evenementen voor jong en oud.

Het programma van het Nederlands Film Festival is er voor zowel het grote publiek, als voor professionals, aanstormend talent en scholieren. Het filmevenement wordt jaarlijks afgesloten met de uitreiking van de Gouden Kalveren, de belangrijkste filmprijzen van Nederland.

Bron: waterkant

Wiren – Official Trailer Nederlands – 2018

Op 10 december 2018 gaat WIREN, een Surinaamse speelfilm, in première in TBL Cinemas Suriname! Bekijk nu de officiële trailer en stap in de wereld van de dove Wiren, die ondanks zijn beperking opkomt voor zijn rechten.Wil je aanwezig zijn op de première en de film meemaken samen met de cast en crew die zich de afgelopen 2 jaar hebben ingezet voor dit project? Ben je benieuwd waar Ivan Tai-Apin met zijn 30 crewleden, 40 acteurs en meer dan 800 figuranten zolang aan gewerkt hebben? Hou dan deze Facebook pagina in de gaten waar wij binnenkort meer gaan bekendmaken over de première op 10 december en de reguliere voorstellingen daarna.Wil jij ons nog helpen, stuur ons dan nu een berichtje of doe een donatie op een van de rekeningen van "Wiren de speelfilm" te storten bij de Surinaamse Postspaarbank:SRD rekno.: 403.000.222USD rekno.: 403.000.223EUR rekno.: 403.000.224Wil je een bijdrage leveren vanuit het buitenland? Neem dan contact met ons op via deze pagina. Grote dank aan onze sponsoren en donateurs die geholpen hebben zo ver te komen, in het bijzonder: Stichting Staatsolie Foundation for Community Development, Telesur, Zajofa N.V. Party Rental & Stage Productions, Assuria Verzekeringen, De Surinaamse Postspaarbank, Assuria Verzekeringen, The GripBusters, Mozart Security Services, Optiek Ninon, Vsh Shipping Page, ApuraNetworks, Ineffable N.V., SCD N.V., Surinam Sky Farmers, Whahaha Pure Water, Kleur Enzo, Torarica Group of Hotels, Surinam Airways (Official), BNETS NV, Datasur, Creative Communications & Marketing NV, Quota Suriname, Namaste, TBL Cinemas Suriname, Hatramij, The Kuldipsingh Group, Fernandes Bakkerij, Devnan Agencies,Inc. en Infotrans.

Geplaatst door Wiren op Maandag 12 november 2018