De stichting Surinaamse Dovenbelangen (Sudobe) en Itgoesproductions hebben op zondag 13 november jongstleden een teach-in gehouden over een filmproject voor 2017. Het projectplan werd in het Kennedy Internaat gepresenteerd aan een grote groep jongeren, waaronder doven en slechthorenden. Het doel van dit project is om de acceptatie, integratie en participatie van deze doelgroepen in Suriname te bevorderen.

Tijdens de avond werd het publiek geïnformeerd  over de film, de inhoud en het doel van het project, enzovoorts. Tevens  werd met de bijeenkomst beoogd vrijwilligers te vinden die mee willen helpen. De organisatie is naarstig op zoek naar onder meer sponsors, camerapersoneel, geluidstechnici, acteurs en belichtingstechnici. De regisseur van de film is Ivan Tai-Apin.

Julian Neijhorst GEPLAATST OP 16 NOVEMBER 2016